Werken bij Darwin Accountants?

Profiel junior assistent accountant

Waar zijn we naar op zoek?

Vanwege de explosieve groei van ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar een junior assistent accountant met een relevante MBO- of HBO-achtergrond.

Uiteraard zoeken we een enthousiaste collega, waar iedereen meteen vrolijk van wordt. Je hebt kennis op het gebied van online bedrijfsadministraties en je kunt eenvoudige administraties inboeken.

Het samenstellen van de jaarrekening heeft je interesse en dit zou je graag willen leren, evenals het opstellen van diverse soorten belastingaangifte.

Deze functie kan fulltime worden ingevuld, maar er zijn zeker ook parttime mogelijkheden.

Ook een combinatie van werken en leren behoort tot de mogelijkheden.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je bent in staat financiële werkzaamheden, zoals het bijwerken van een eenvoudige boekhouding, uit te voeren.
  • Je hebt een adequate basiskennis inzake bedrijfsadministraties.
  • Je hebt een relevante mbo- of hbo-achtergrond.
  • Je hebt interesse in het accountantsvak.
  • Je bent geïnteresseerd in automatisering, signaleert hierin knelpunten en draagt oplossingen aan deze te verbeteren.
  • Je voelt je prettig in een klein en ondernemend team, zelf ben je ondernemend en enthousiast.
  • Ook ben je klantgericht, een nauwkeurige werker en kan je goed samenwerken.

Wie is Darwin Accountants?

Darwin Accountants is een jong en modern accountants- en advieskantoor met stevige ambities. Door de intensieve en exclusieve samenwerking met Jongbloed Fiscaal Juristen kunnen we unieke dienstverlening leveren. We versterken elkaar zodanig dat cliënten het gevoel hebben dat ze ‘de boel heel goed geregeld hebben’.

De logische vraag in de markt is naast het verzorgen van de reguliere werkzaamheden, die nu veelal achteraf plaatsvinden, het efficiënt en effectief inrichten en begeleiden van de financiële werkzaamheden. Tevens wil de ondernemer dat er snel en overzichtelijk adequate informatie beschikbaar is.

Darwin vervult deze rol als een volwaardig accountantskantoor voor de MKB Praktijk. Samenwerking met andere partijen op bijvoorbeeld fiscaal, pensioen, juridisch en HRM gebied geeft het kantoor een sterkere en breed ingevulde positie.

Op kantoor heerst een no-nonsense cultuur. Een snelle, pragmatische, moderne en hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten  staat voorop. Onze ambities zijn groot. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Wij willen het verschil maken voor onze cliënten. We zoeken professionals die hieraan willen bijdragen.

Het kantoor is modern en open georganiseerd. Succes is voor ons iets wat we samen bereiken. Wij kenmerken onszelf door korte lijnen en een informele sfeer. Voor ons is de match qua sfeer en persoonlijkheid erg belangrijk. Van belang is dat je je qua persoonlijkheid prettig voelt in een klein en ondernemend team en zelf ook ondernemend bent ingesteld.

We willen een ander geluid brengen dan de traditionele en grote kantoren, met meer aandacht, meer betrokkenheid en inlevingsvermogen, eerlijke tarieven en veel plezier, zowel voor onze collega’s als voor onze klanten.

Interesse? Neem dan contact op met Robin Coster (r.coster@darwin.ac)

Uw naam:

Uw e-mail adres:

Upload hier uw C.V.

Upload hier uw motivatiebrief:

© 2019 Darwin Accountants